Hersteldienst ramen en deuren
Bel 014 49 03 35 of start reparatieverzoek

Een klemmend raam, een deur die niet meer sluit, kapot hang- en sluitwerk, inbraak- of brandschade, tocht- en vochtklachten….

U kunt terecht bij onze servicedienst voor het verhelpen van klachten aan kunststof, aluminium en houten draaiende delen zoals ramen, deuren en schuifpuien).

Uw reparatieverzoek kunt u telefonisch of per email bij ons melden.

Meld hier uw reparatieverzoek

SKK Belux is snel ter plekke en zorgt voor een professionele reparatie van uw probleem.

Wij hebben een landelijk netwerk van techniekers die beschikken over de technische kennis en vaardigheden om herstellingen snel en vakkundig uit te voeren.

8 van de 10 klachten in één keer opgelost!

De SKK techniekers beschikken over technische creativiteit én een gevarieerde busvoorraad materiaal en gereedschap. Hiermee lossen zij veel klachten in één keer op, ongeacht het merk of type profiel en beslag.  In de SKK-Vakschool trainen monteurs hun technische vaardigheden en worden ze regelmatig geïnformeerd over nieuwe technische ontwikkelingen.

Soms is het niet mogelijk om de klacht in één keer te verhelpen, bijvoorbeeld omdat er specialistisch materiaal besteld moet worden. In die gevallen treft de technieker een noodvoorziening en wordt de herstelling afgemaakt tijdens een vervolgafspraak. Is er een bouwkundige ingreep nodig of is er een nieuw raam/deur nodig dan kan de technieker u daarover adviseren.

U kunt ook kiezen voor een onderhoudsovereenkomst zodat herstelling plaatsvindt

en de hele woning direct een servicebeurt krijgt

(Uw voorkeur voor een onderhoudsovereenkomst kunt u aangeven bij de melding van uw reparatieverzoek)